Voksenopplæring i Industriell Matproduksjon

Adresse Storhamar videregående skole, Mabel Sandbergs veg 25
Sted 2315
Deltakere 16 / 20
Påmeldingsfrist 12. Apr. 2020, kl. 23:59
Påmeldingsfristen for dette arrangementet har gått ut.

Tilbud om voksenopplæring i Industriell Matproduksjon skoleåret 2020-2021

Påmeldingsfristen har gått ut men vi har igjen noen få ledige plasser. Ønsker du å delta send e-post til post@matbransjen.no

Vi ønsker vi å tilby eksamensforberedende kurs for praksiskandidater i Industriell Matproduksjon skoleåret 2020-2021. Opplæringen gis i forhold til kompetansemålene i VG3 læreplanen, og klargjør kandidatene for privatisteksamen. Undervisningen vil bli lagt til Storhamar videregående skole, med kursstart primo september og eksamen i juni 2021.

Det vil bli gitt opplæring i form av 20 dag samlinger igjennom skoleåret a 6 timer. Dette vil ila skoleåret utgjøre 120 klokketimer. Undervisningen er praksisorientert, og det gis arbeidsoppgaver i forhold til fag og moduler relatert til egen bedrift. Utdanningen krever selvstudie og innlevering av arbeidsoppgaver som man vil få veiledning på. Det er ikke lærebøker i faget, men det utarbeides kompendier til deltakerne som er dekkende for opplæringen.


Privatisteksamen:

Deltakerne må selv melde seg opp til privatisteksamen, og kostnader til dette dekkes av kandidat/bedrift. Når eksamen er bestått og kandidaten har 5 års allsidig praksis i faget kan kandidatene melde seg opp til den praktiske fagprøven. 


Kurskostnad:
Kurset koster 17.500 kr pr. kandidat. Hvis du har behov for større tilrettelegging vil det påløpe ekstra kostnader som må dekkes av kandidat/bedrift.

 

Har du mindre enn 5 års praksis men ønsker fagbrev kan det være grunnlag for å skrive lærekontrakt. Kandidater med lærekontrakt vil få gratis opplæring. Ta kontakt på post@matbransjen.no om dette er tilfelle.

  

Vi må ha minimum 15 deltagere for å tilby kurs og vi har plass til 20 kandidater. Plasser tildeles fortløpende. Plassen er bindende etter søknadsfristens utløp.