Lean Workshop

Adresse Lean Labs lokaler i Enggata 40
Sted Raufoss
Startdato Tirsdag 17. Apr. 2018, kl. 08:30
Sluttdato Tirsdag 17. Apr. 2018, kl. 16:00
Påmeldingsfrist 03. Apr. 2018, kl. 12:00
Påmeldingsfristen for dette arrangementet har gått ut.

NB! Kurset utsettes til 17. april da det er mangel på kursinstruktører den 10. april. 

Kursholder: Lean Lab


Lean betegner en produksjonsmetodikk for fremstilling av varer og tjenester. Begrepet er hentet fra ledelsesteori og kom i bruk på 1990-tallet. Metodikken fokuserer på å eliminere såkalt sløsing og ser på kundens opplevelse av produktets verdi fremfor kostnadselementer. Det underliggende målet er å forbedre den bedriftsøkonomiske lønnsomheten. Sentralt i denne tenkningen er det å skape merverdi med mindre innsats av ressurser.I Lean Lab finner du en fullskala produksjonslinje, hvor sammenstilling av enkle produkter visualiserer grunnleggende utfordringer i en verdiskapingsprosess.

Du vil få en enkel teoretisk innføring i Lean Management, samt en praktisk trening i simulatoren i bruk av ulike metoder og verktøy for forbedringsarbeid.

Gjennom dagen jobbes det i team som har hver sin tilhørende teamcoach.

Antrekket for dagen er uformelt og det er viktig at deltagere har på seg klær de er komfortable med å arbeide praktisk i. Det er ikke tillatt med åpne sko i Lean Lab.

Kurset har maks kapasitet til 20 deltagere. Plasser tildeles fortløpende. De som ikke får plass i går får tilbud om kurs til neste år.