Publisert: 19.09.2018

Marit Finseth Løberg

Åpen Dag i Matbransjen i uke 43

Har dere elever som ønsker å jobbe med mat og teknologi, eller lærere og rådgivere som ønsker dere å bli bedre kjent med Matbransjen og yrkesmulighetene her? Da har dere mulighet til å komme på bedriftsbesøk nå!

 

Matbransjen er opptatt av et godt samarbeid med skoler vi rekrutterer lærlinger. For at dere skal bli bedre kjent med bransjen, åpner vi dørene for besøk i uke 43. 


Har dere elever som er nysgjerrig på yrkesmulighetene i matbransjen, eller lærere og rådgivere som ønsker å bli mere kjent med oss har dere muligheten nå da hele 11 bedrifter åpner dørene for besøk.


Matbransjen er en stor og viktig bransje i Innlandet, og årlig tilbyr vi rundt 40 læreplasser innen en rekke fagområder. Automatiseringsfaget, industrimekanikerfaget, produksjonsteknikkfaget, industriell matproduksjon, slakterfaget, kjøttskjærerfaget og pølsemakerfaget for å nevne noe.


På «Åpen Dag i Matbransjen» har dere mulighet til å bli bedre kjent med fagene og bransjen og kanskje kan dere knytte noen kontakter for YFF dette skoleåret også.


Her
ser dere når de ulike bedriftene kan ta imot besøk og hvor mange elever pr. gruppe. Noen bedrifter tar imot inntil to besøk pr. dag, et besøk kl. 9 og et besøk kl. 11:30.
Dere ser også hvem påmeldingene skal sendes til.Plassene tildeles fortløpende så vært tidlig ute med påmeldingene. Siste frist for påmelding er satt til mandag 15. oktober.Program for åpen dag:

  • Kort presentasjon av bedriften
  • Aktuelle lærefag og læreplasser
  • Muligheter for mottak av elever i YFF (yrkesfaglig fordypning)
  • OmvisningKanskje blir det smaksprøver også :-)Velkommen!